Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (Code VVR)

Welkom bij deze Free Learning module ‘Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (Code VVR)’. Aan de hand van 19 vragen leer je meer over veilig rolstoelvervoer zoals vastgelegd in de Code VVR.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag uitgebreid feedback zodat je ook daar weer van leert.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets waarbij je beoordeeld wordt op je kennis, ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je voldoende vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kunt deze Free Learning net zo lang herhalen als je wilt. Want uiteindelijk gaat het erom dat je er wat van leert.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Doelgroep

Deze Free Learning module Code VVR is met name bedoeld voor rolstoelbuschauffeurs, maar kan ook interessant zijn voor contactpersonen bij de dagbesteding, mantelzorgers, vrijwilligers... dus eigenlijk voor iedereen die betrokken is bij het rolstoelvervoer.

Je kunt deze module doen op je desktop, laptop, tablet en smartphone. Veel leerplezier!

Start