Goed in Gesprek

Welkom bij deze Free Learning module ‘Goed in Gesprek, luister en gespreksvaardigheden in de zorg’. Aan de hand van 22 vragen leer je meer over hoe je goed in gesprek gaat en misverstanden kunt voorkomen. De zorgverleners Sandra en Siona nemen je mee in hun dagelijkse praktijk van de communicatie. Met elkaar, cliënten en familie.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag, of je ´m nu goed of fout hebt beantwoord, feedback zodat je ook daar weer van leert.

Nalezen

Wil je de informatie die in deze module wordt gepresenteerd (en meer!) nalezen, dan kan dat. Ga naar het thema ‘Goed in Gesprek’ op www.zorgvoorbeter.nl Daar vind je ook de filmpjes, poster met ezelsbruggetjes en de feedbackkaarten die je in deze Free Learning tegen gaat komen.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je voldoende vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kunt deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want uiteindelijk gaat het er om dat jij er wat van leert.

Duur

Je bent ongeveer 45 minuten bezig om de module te doorlopen.

Doelgroep

Deze Free Learning module is bedoeld voor iedereen die in de zorg werkt. Het biedt de basis voor ieder die in contact is met andere mensen.

Accreditatie

Voor deze module kun je één accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Module starten

Je kunt deze module ook doen op je tablet of smartphone.

Start