Grenzen stellen

Welkom bij deze Free-Learning module van Sensoor waar je aan de hand van 23 vragen jezelf basiskennis over het stellen van grenzen eigen kunt maken. Je hoeft van tevoren niets te bestuderen. Het is wel belangrijk dat het geluid van je computer aanstaat.

Certificaat

Deze Free-Learning module lijkt misschien op een toets waarbij je beoordeeld wordt op je kennis, ook omdat je aan het eind een certificaat kunt uitprinten als je voldoende vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter voor niemand te zien en je kunt de module net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want uiteindelijk gaat het erom dat jij er wat van leert.

Doelgroep

Deze Free-Learning module is bestemd voor (aspirant) vrijwilligers van Sensoor. De module is ter voorbereiding op de training. Je kunt uiteraard de module ook nog eens herhalen nadat je de training al hebt gedaan! Ook willen we graag verwijzen naar Module 7 van de deelnemershandleiding voor meer achtergrondinformatie en theorie over grenzen stellen en gesprekken die we niet willen.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Module starten

Start