Infectiepreventie verstandelijk gehandicaptenzorg

Welkom bij de Free Learning module ‘infectiepreventie verstandelijk gehandicaptenzorg’ waarin je gaat leren over hoe je infecties (verkoudheid, griep, corona, noro, etc.) bij cliënten, collega’s en familie kunt voorkomen door hygiënisch te werken.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag, of je ´m nu goed of fout hebt beantwoord, feedback zodat je ook daar weer van leert.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je 80% van de vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kan deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want het gaat erom dat jij er wat van leert.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen. Zonder voorkennis kan het zijn dat je het niet in één keer haalt. Dat is geen probleem, je kunt de module gewoon nog een keer volgen.

Doelgroep

Deze Free Learning module is bedoeld voor iedereen die in de gehandicaptenzorg werkt en die contact heeft met cliënten of diens omgeving. In het bijzonder voor begeleiders op woongroepen, die werken met cliënten met een matige verstandelijke beperking.

Accreditatie

Voor deze module kun je 1 accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Start