Omgaan met het overlijden van een client

Welkom bij de Free Learning Module ‘Omgaan met het overlijden van een cliënt’. In deze module leer je over hoe jij als zorgverlener kunt omgaan met het overlijden van een cliënt, zonder dat je over je eigen grenzen gaat.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag, of je ´m nu goed of fout hebt beantwoord, feedback zodat je ook daar weer van leert.

Samen doen

Deze module kan veel losmaken, het gaat immers over een heftig onderwerp. Het kan dan ook verstandig zijn de module niet alleen te doen. Dan kun je je ervaringen en gevoelens delen.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je 80% van de vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kan deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want het gaat erom dat jij er wat van leert.

Doelgroep

Deze Free Learning module is bedoeld voor iedereen die in de zorg werkt en die te maken kan krijgen met het overlijden van cliënten.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Accreditatie

Voor deze module kun je 1 accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Module starten

Je kan deze module ook doen op je tablet of smartphone.

Start